Un projecte
innovador a la
Catalunya Central.

Kripton


Després d'una dilatada trajectòria dins el món de la distribució de material elèctric, sempre amb la responsabilitat del departament d'il·luminació, i del pas per dues de les primeres firmes nacionals d'il·luminació com són Lamp i Troll.
L'any 1994, Josep Porta i Joan Miquel Garcia, varem prendre la decisió de crear Kripton Il·luminació, un projecte innovador a la Catalunya Central dedicat exclusivament a la il·luminació.

Kripton
Il·luminació.

Kripton

El nostre objectiu, era, arribar a ser referència dins el món de la llum a les nostres comarques.

Oferim assessorament tant tècnic com comercial a tots els professionals de la zona, ja siguin instal·ladors, arquitectes, enginyers, interioristes…

A Kripton, distribuïm les primeres firmes nacionals i internacionals del món de la il·luminació, realitzant projectes integrals d’il·luminació ja sigui comercial, industrial, vial, esportiu, d’emergència, decoratiu…

Quin espai
desitges il·luminar?

Kripton

A Kripton som especialistes en la realització d’estudis lumínics. Si tens un espai per il·luminar i no saps per on començar contacta amb un dels nostres especialistes. Oferim un servei personalitzat d’atenció al client, ja sigui en l’àmbit tècnic com comercial.